Matematik

hjælp til reducering

28. august 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. 

Er der nogen af jer der kan forklare mig, hvordan man regner de her opgaver ud? :-) 

a- 4a +6a = 3a.. ogaven giver 3a men kan i forklare udregning? 

2 * (3-a) + 4= ? 

(x-3) i anden = ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2016 af PeterValberg

a-4a+6a=(1-4+6)a=3a

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

a-4a+6a=-3a+6a=3a

2\cdot (3-a)+4=6-2a+4=10-2a

(x-3)^2=x^2+9-2\cdot 3x=x^2+9-6x


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2016 af PeterValberg

never mind, ... så efterfølgende at #0 havde stillet spørgsmål til flre opgaver i "ét hug"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp til reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.