Matematik

omvendt kradratsætning

09. september 2016 af Alice12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg er lige begyndt på STX, og vi har fået en opgave, hvor kvadratsætningerne skal bruges 'modsat'. Jeg kender godt reglerne, men har lidt startvanskeligheder :) Ville være glad for lidt hjælp (:

x^2 - 4x + 4 = ?

 På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2016 af mathon

                                a^2-2ab+b^2=(a-b)^2

                                x^2-2\cdot x\cdot 2+2^2=(?-?)^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2016 af PeterValberg

#0

Jeg vil anbefale video nr. 14, 15 og 18 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: omvendt kradratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.