Matematik

Beregning af tiden i trigonometrisk funktion HJÆLP

12. september 2016 af 321bj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen. Jeg håber, I kan hjælpe mig.

Jeg er gået i stå med 3disse 2 opgaver (d og e). Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme videre.

De er vedhæftet i et worddokument.

Vedhæftet fil: trig.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2016 af mathon

               t=12+\frac{12}{\pi }\cdot \cos^{-1}\left ( \frac{f(t)-17{,}5}{5{,}2} \right )


Skriv et svar til: Beregning af tiden i trigonometrisk funktion HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.