Matematik

Reduktion..

12. september 2016 af MMLL13 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en reduceringsopgave, som jeg simpelthen ikke kan forstå. Kan nogen hjælpe??

x2•x3•x-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2016 af Lapendio

Læg eksponenterne sammen


Svar #2
12. september 2016 af MMLL13

= x5  ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2016 af Lapendio

#2

nej men tæt på


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Man lægger eksponenterne sammen. 

x^2\cdot x^3\cdot x^{-1}=x^{2+3+(-1)}=x^{5-1}=x^4


Svar #5
12. september 2016 af MMLL13

Tak fordi du ville svare mig, Skaljeglavedinelektier ;) !


Skriv et svar til: Reduktion..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.