Matematik

Grundlæggende færdighed l

12. september 2016 af minijosa (Slettet) - Niveau: C-niveau

12+3x(-1)x20=?

Hvordan skal jeg regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2016 af mathon

Er det noteret rigtigt?

                    12+3x\cdot (-1)\cdot x\cdot 20\; \; ?

eller er det

                    12+3\cdot (-1)\cdot 20\; \; ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Hvad skal (-1)x20 betyde? Er der nogle implicitte gangetegn, som der vel er ved 3x(-1)? 


Svar #3
12. september 2016 af minijosa (Slettet)

Ja det er det, det er rigtigt noteret


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2016 af mathon

                  12+3x\cdot (-1)\cdot x\cdot 20

                  12-3x\cdot x\cdot 20

                  12-3\cdot 20\cdot x\cdot x

                  12-60x^2

                  12(1-5x^2)


Svar #5
12. september 2016 af minijosa (Slettet)

Hvis det er rigtigt så den er = -48 ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Nej. Hvor skulle x være forsvundet hen?

12+3x\cdot (-1)\cdot x\cdot 20=12-60x^2


Svar #7
12. september 2016 af minijosa (Slettet)

Ok jeg forstår tak for hjælp selv om vi er langt fra.


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2016 af mathon

Undlad at brug x som gangetegn!


Skriv et svar til: Grundlæggende færdighed l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.