Matematik

differentialregning

15. september 2016 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan tager man f mærke af 40/x ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

 f'(x)=-\frac{40}{x^2}


Svar #2
15. september 2016 af axx2 (Slettet)

#1

 f'(x)=-\frac{40}{x^2}

manget tak, hvad med 40/x^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

f'(x)=-\frac{80}{x^3}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.