Matematik

Hvordan regner jeg stykket?

19. september 2016 af MisterTinkelWink (Slettet) - Niveau: B-niveau
bestem alle løsninger til ligningen x^2-2x^2-8x=0
Hvordan løser man denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2016 af mathon

x^2-2x^2-8x=0

                             x^2+8x=0

                             x\left (x+8 \right )=0

                                 x=\left\{\begin{matrix} -8\\0 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg stykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.