Matematik

angiv i hvert af nedenstående tilfælde to funktioner f og g så

19. september 2016 af rami020800 (Slettet) - Niveau: A-niveau

lad h(x)=x^2-5x+6

angiv i hvert af nedenstående tilfælde to funktioner f og g så 

a) H(x)=f(x)+g(x)

b) h(x)=f(x)-g(x)

c) h(x)=f(x)*g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2016 af StoreNord

a:

lad h(x)=x^2-5x+6       så er     H(x)=0,333x3 -  x2 +6x + k       , som kan være en sun af f og g.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2016 af mathon

a)
      f(x)=x^2                 g(x)=-5x+6

b)
      f(x)=x^2                 g(x)=5x-6

c)
      f(x)=x-3          g(x)=x-2


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2016 af StoreNord

Jeg vil nu stadig mene, at når              H(x)=f(x)+g(x),    så er H(x) en stamfunktion til h(x) og

så kan f og g være:        f(x)=0,333x3 og g(x)=-x2 +6x + k      (for eksempel)


Skriv et svar til: angiv i hvert af nedenstående tilfælde to funktioner f og g så

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.