Matematik

Procent

20. september 2016 af AZ12 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvis man har en rutetid på for eksempel 5 timer og 12 min og den så bliver forøget med 40%, hvor lang tid kommer ruten så til at tage?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af Justitia

312 x 1.40 = 436,8 minutter.


124 minutter. (ekstra tid).
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af mathon

                \left (5\; timer+12\; min \right )\cdot 1{,}4=7\; timer\; +\; 16{,}8\; min=7\; timer\; 16\; min\; 48\; sekunder


Svar #3
20. september 2016 af AZ12 (Slettet)

Mange tak!

Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.