Matematik

Skal bruge lidt hjælp jeg forstår ikke helt, hvad jeg skal her.

20. september 2016 af Mario517 - Niveau: 9. klasse

I en opskrift står der at du skal bruge: 9 10 liter mel, 1 5 liter vand, 1 10 liter mælk, samt noget gær, salt og sukker. Hvor meget fylder opskriften i alt, når der ses bort fra gær, salt og sukker?

Et svar og en forklaring ville være meget hjælpsom :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af pååå (Slettet)

9*10 liter mel = 90 liter mel

1*5 liter vand = 5 liter vand

1*10 liter mælk = 10 liter mælk

Dvs. at din opskrift fylder/vejer i alt  90 + 5 + 10 = 105 Liter.


Svar #2
20. september 2016 af Mario517

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Skal bruge lidt hjælp jeg forstår ikke helt, hvad jeg skal her.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.