Matematik

En ret linje har ligningen y = -x + 8.

20. september 2016 af Ribos11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Når der står -x hvordan regner jeg det ud? Håber nogen vil hjælpe..

En ret linje har ligningen    y = -x + 8.

   a) Tegn linjen i et koordinatsystem
   b)  Afgør om punktet (100 ,-92 ) ligger på linjen


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathias1997

a) Tegn en linje med en hældning på -1 (-x betyder -1 gange x), der skærer y-aksen i 8.

b) Sæt 100 på x's plads. Hvis y giver -92, ligger punktet på linjen.


Skriv et svar til: En ret linje har ligningen y = -x + 8.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.