Matematik

find radius

20. september 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp til denne her opgave

se bilag


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

der skal stå den lille cirkel


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2016 af PeterValberg

\frac{(\sqrt{2^2+2^2})-2}{2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

hvordan fik du det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2016 af PeterValberg

Prøv lige at se denne skitse, det burde give dig en idé
om, hvad min kringlede hjerne har tænkt på :-)
Pythagoras' læresætning har været med her :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:1704121.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2016 af PeterValberg

Jeg går ud fra, at det er radius af den lille cirkel (ikke trekant),
som skal bestemmes, alt andet vil ikke give mening....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

når mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. september 2016 af PeterValberg

En sidste bemærkning

\frac{(\sqrt{2^2+2^2})-2}{2}=

\frac{(\sqrt{8})-2}{2}=

\frac{(\sqrt{8})}{2}-1=

\sqrt{\frac{8}{4}}-1=

\sqrt{2}-1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: find radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.