Matematik

Udregne ml og cl pris ud fra hvad det koster pr L

22. september 2016 af Skyg (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej jeg skal lave en udregning på hvad olie koster i ml og cl ud fra hvad det koster i liter .... altså olien koster 59.95 af liter og jeg skal finde ud af hvad 375 ml koster og hvad det 125 cl koster jeg er på bar bund håber der er nogen der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2016 af mathon

   1\; L=1000\; mL=100\; cL olie kst 59{,}95\; kr

    1\; ml olie kst                      0{,}05995\; kr
    1\; cl olie kst                       0{,}5995\; kr

   375\; mL olie kst 375\cdot 0{,}05995\; kr=
   125\; cL olie kst 125\cdot 0{,}5995\; kr=


Svar #2
22. september 2016 af Skyg (Slettet)

Mange tak for hjælpen ;)

Skriv et svar til: Udregne ml og cl pris ud fra hvad det koster pr L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.