Matematik
Omregn åop til månedelig rentefod
30. september 2016 af
DrenardI (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Jeg har en opgave der lyder at jeg skal omregne åop til månedelig rentefod.
Åop ligger på 10,9 og ydelsen er 36 mdr. Den månedelige ydelse er 1298 og lånet er på 40.000
Har fundet en formel der heder således (1 + R) = (1 + r)n
Men har rigtig svært ved at finde ud af hvordan formlen skal bruges da det tal jeg for ikke giver nogen mening
Nogen der kan forklare mig hvordan jeg omregner åop til månedelig rentefod?
Åop ligger på 10,9 og ydelsen er 36 mdr. Den månedelige ydelse er 1298 og lånet er på 40.000
Har fundet en formel der heder således (1 + R) = (1 + r)n
Men har rigtig svært ved at finde ud af hvordan formlen skal bruges da det tal jeg for ikke giver nogen mening
Nogen der kan forklare mig hvordan jeg omregner åop til månedelig rentefod?
Svar #1
30. september 2016 af Capion1
En årlig rentefod på 10,9% vil svare til en månedlig rentefod r i ligningen
1,109 = (1 + r)12
r = 0,008658...
Svar #2
30. september 2016 af DrenardI (Slettet)
Arh okay giver mening brugte tallet 36. Så kam jeg bedre forstå at resultatet ikke gav mening. Tak ??
Skriv et svar til: Omregn åop til månedelig rentefod
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
