Matematik

differentialregning

04. oktober 2016 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan kan man anvende produktreglen med 3 faktorer??
Altså h(x)=f(x)*g(x)*t(x)
h'(x)=?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2016 af mathon

                 h{\, }'(x)=f{\, }'(x)\cdot g(x)\cdot t(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x)\cdot t(x)+f(x)\cdot g(x)\cdot t{\, }'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2016 af peter lind

h'(x) =( (f(x)*g(x))*t(x) )' = (f(x)*g(x))'*t(x) +(f(x)*g(x))*t(x)'  

Derefter kan du bruge produktreglen på (f(x)*g(x))'


Svar #3
04. oktober 2016 af axx2 (Slettet)

#1

                 h{\, }'(x)=f{\, }'(x)\cdot g(x)\cdot t(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x)\cdot t(x)+f(x)\cdot g(x)\cdot t{\, }'(x)

Tak!


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.