Matematik

Bestem tangentens ligning til grafen for f i punktet P(2, f(2)).

05. oktober 2016 af Clar2766 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg håber I vil hjælpe med at løse denne opgave:

En funktion f er givet ved f(x)=x+ 4x- 2x - 1.

 Bestem en ligningen for tangenten til grafen for f i punktet P(2, f(2)). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2016 af peter lind

Tangentens ligning er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)  her med x0=2


Svar #2
05. oktober 2016 af Clar2766 (Slettet)

#Peter lind, hvilket vil sige??


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2016 af peter lind

Du skal finde den afledede funktion af x. Dernæst finder du f(2) og f'(2) og indsætter det i formlen i #1


Skriv et svar til: Bestem tangentens ligning til grafen for f i punktet P(2, f(2)).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.