Matematik

Isoler h i ligning

06. oktober 2016 af Davish (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan isolerer jeg h i ligning:

A=2*π*r*h+2*π*r^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2016 af maria2datter (Slettet)

A=(2*π*h)+(2*π*r2)

Som du kan se er der lighed i de to stykker 2*π så det kan du isolere og putte udenfor.

A=2*π(h+r2)

A/2π=(h+r2)

(A/2π)-r2=h


Svar #2
06. oktober 2016 af Davish (Slettet)

Mange tak 


Skriv et svar til: Isoler h i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.