Kemi

Mol

08. oktober 2016 af Keminærd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal finde stofmængden, jeg ved jeg har 10 mL   2.00 10^5 M krystalviolet hvor mange mol er det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2016 af mathon

              n_{ krystal\! violet}=\left (0{,}010\; L \right )\cdot \left ( 2{,}00\cdot 10^5\; \tfrac{mol}{L} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2016 af Skaljeglavedinelektier

c=\frac{n}{V}\Leftrightarrow n=c\cdot V


Skriv et svar til: Mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.