Matematik

Procentdel

09. oktober 2016 af Anonym2003 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

København havde i 2007 503.699 indbyggere. Danmak havde 5.447.084 indbyggere. Hvordan finder jeg ud af hvor stor en procentdel af hele Danmark boede i København?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2016 af mathon

        503.699 i procent af 5.447.084        

              \frac{503.699}{5.447.084}\cdot 100\%


Svar #2
09. oktober 2016 af Anonym2003 (Slettet)

503.699 x 5.447.084 / 100?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. oktober 2016 af PeterValberg

(503699/5447084)·100%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. oktober 2016 af Anonym2003 (Slettet)

1000 tak

Brugbart svar (1)

Svar #5
09. oktober 2016 af Skaljeglavedinelektier

\frac{503699}{5447084}*100\approx 9,25

Der skal selvfølgelig være procenttegn efter 100 og 9,25. 


Skriv et svar til: Procentdel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.