Matematik

hverdags regning

10. oktober 2016 af shain - Niveau: 7. klasse
Ivan købte et par shorts til 128 kr. og en trøje. Hvor meget kostede trøjen når det ialt blev 312 kr.?

svar 321-128=

nogen der gider og rette det

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2016 af StoreNord

128 + x = 312        <=>   x = 312 - 128 =            gider du rette dèt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2016 af AMelev

Er den totale pris 312 eller 321? Der er en tastefejl.

Der er ikke så meget at rette bortset fra at påpege tastefejlen. Metoden er rigtig.


Skriv et svar til: hverdags regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.