Fysik

Er dette korrekt?

11. oktober 2016 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et lod på 7,8 kg hænges op i en snor. Snoren har en brudstyrke på 75N.??

a) kan snoren bære loddet?

F=m*a

F=7,8kg*9,82 m/s2=76,59 N

Nej.

Er ovenstående korrekt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2016 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Er dette korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.