Matematik

Hjælp til statistik

12. oktober 2016 af lasseonielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven fremkommer i den vedhæftede fil. 

Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: Dokument4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2016 af Soeffi

Skal der stå: P(A) = 0,9?


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. oktober 2016 af AMelev

For uafhængige hændelser gælder, at P(A∩B) = P(A)·P(B)

Desuden gælder for alle hændelser , at 
P(B|A) = P(B∩A)/P(A) og P(A∪B) = P(A) + P(B) - P(A∩B)


Svar #3
12. oktober 2016 af lasseonielsen (Slettet)

#1 jeg tror det skal være et minus, har ikke fået afvide noget andet i hvert fald. 

#2 Har overhovedet ikke styr på hvordan jeg finder dem altså f.eks.

1. find P(A∩B) = P(-0,9·0,1) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2016 af AMelev

#3

1. find P(A∩B) = P(-0,9·0,1) 


P(A) - 0.9 er ikke noget, der kan gælde.
P(A) = -0.9 giver slet ikke mening, du kan da ikke have sandsynlighed på "minus 90%".

Enten er P(A) = 0.9 eller også skulle der stå P(A) - 0.9 = ... Jeg tror på P(A) = 0.9

P(A∩B) = P(A)·P(B) = .... Indsæt tallene for P(A) og P(B).


Svar #5
12. oktober 2016 af lasseonielsen (Slettet)

Okay tror jeg forstår 

1. er altså bare 0,9 · 0,1 

2. er (0,9 · 0,1)/0,9 

osv.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2016 af AMelev

:).


Svar #7
12. oktober 2016 af lasseonielsen (Slettet)

Jeg takker 


Skriv et svar til: Hjælp til statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.