Matematik

Vis at to planer ingen fælles punkter har

13. oktober 2016 af Esterificering (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven er vedhæftet som bilag.

Jeg har opskrevet de fire matricer således:

a1= <<1>|<2>|<4>>

a2= <<0>|<2>|<-2>>

a3= <<-1>|<0>|<-4>>

a4= <<1>|<4>|<2>>

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2016 af AMelev

Opskriv de 4 ligninger med a = 2.

Løs de tre første mht. x, y  og sæt (smart at lægge 1.og 3. sammen)

Indsæt de fundne x, y og z i 4. ligning. Er den sand ligger P(x,y,z) i alle fire planer, hvis ikke har palnerne ikke et fælles skæringspunkt.


Skriv et svar til: Vis at to planer ingen fælles punkter har

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.