Matematik

aktiviteten til tiden = 0 HJÆLP TAK

17. oktober 2016 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hvor stor var aktiviteten til t = 0?

altså jeg har i en forige opgave regnet forskriften ud som hedder  f(x) = 50, 7*.969^x;

men hvordan finder jeg så ud af denne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2016 af JulieW99

Indsæt hele opgaveformuleringen.

- - -

Vh Julie


Svar #2
17. oktober 2016 af sandrai

her er den 

Vedhæftet fil:opgave 738.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2016 af Capion1

Af forskriften
f (x) = bax
ses, at f (0) = b  idet a0 = l


Svar #4
17. oktober 2016 af sandrai

okay, men hvordan beregner jeg den så? 

er det så min b værdi der er t= 0? altså 50,07? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2016 af Capion1

Den skal ikke beregnes. Den står der allerede, b = 50,7


Svar #6
17. oktober 2016 af sandrai

okay super, så det jo ikke så svært :-) 

mange tak for hjælpen 

a0=l ? hvad er l


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. oktober 2016 af JulieW99

l er 1. Alt opløftet i 0'te giver 1.

- - -

Vh Julie


Svar #8
17. oktober 2016 af sandrai

når troede der stod L 


Skriv et svar til: aktiviteten til tiden = 0 HJÆLP TAK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.