Kemi

Opskrivning af reaktionsbrøk.

18. oktober 2016 af julielyck1996 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende opgave:

Opskriv reaktionsbrøk for følgende ligevægt:

C) Flg. reaktion foregår i 99,9 % ethanol:

2CH3CH2OH(et) --> CH3CH2OCH2CH3(et) + H2O (et).

Er det noget med, at man så helt skal udelade 2CH3CH2OH eller? Håber, der er nogle, som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2016 af mathon

                     \frac{\left [CH_3CH_2 \right )_2O]\cdot \left [ H_2O \right ]}{\left [ CH_3CH_2OH \right ]^2}=K_c


Svar #2
18. oktober 2016 af julielyck1996 (Slettet)

Skal man ikke opskrive opløsningsmiddel, som en en stofmængdebrøk? 


Skriv et svar til: Opskrivning af reaktionsbrøk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.