Matematik

f(x) = ln*x+4/x-(1/100)*x-3 - find f(x)=0 og f '(x)=0 - hjælp??

30. oktober 2016 af Michel0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg læse denne opgave, jeg synes den er virkelig svær....

Vedhæftet fil: 123.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af StoreNord

Du mener vel    f(x) = ln(x) ......

f(x) = ln(x)+\frac{4}{x}-\frac{1}{10}x-3


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2016 af ElMalek (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2016 af StoreNord

Funktionen er slet ikke defineret i 0. Men den har en grænseværdi for x gående mod 0 fra højre. Den er uendelig, for grafen skærer nemlig aldrig y-aksen.


Svar #4
30. oktober 2016 af Michel0 (Slettet)

Mange tak for svar allesammen :-) Sætter jeg pris på.


Skriv et svar til: f(x) = ln*x+4/x-(1/100)*x-3 - find f(x)=0 og f '(x)=0 - hjælp??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.