Matematik

Brøker og blandede tal

30. oktober 2016 af pigen12344 - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen

hvordan regner man dette regnestykke ud: 3*2(2/5) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af ElMalek (Slettet)

2/5 = 4/10 = 0.4

Der kommer således til at stå 6*0.4 - svaret er altså 2.4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2016 af Capion1

3\cdot 2\frac{2}{5}=3\left ( 2+\frac{2}{5} \right )=3\cdot 2+3\cdot \frac{2}{5 }=...


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2016 af StoreNord

3\cdot 2\frac{2}{5}=3\left ( 2+\frac{2}{5} \right )=6\frac{6}{5}=7\frac{1}{5}


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2016 af PeterValberg

3\cdot 2\tfrac25=3\cdot \frac{12}{5}=\frac{3\cdot 12}{5}=\frac{36}{5}=7\tfrac15

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Brøker og blandede tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.