Kemi

Idealgas

31. oktober 2016 af sirinriisom12345 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan i hjælpe med hvad en ideal gas er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2016 af mathon

En ideal gas opfylder

                                          p\cdot V=n\cdot R\cdot T

hvor
              p er trykket i Pa
              V er volumen i m^3
              n er antal mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2016 af mathon

hvor
              p er trykket i Pa
              V er volumen i m^3
              n er antal mol
              T er temperaturen i K
              R=8{,}31447\; \tfrac{J}{mol\cdot K}?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2016 af Heptan

For en ideal gas har molekylerne ikke noget volumen, og de påvirker ikke hinanden med intermolekylære kræfter.


Skriv et svar til: Idealgas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.