Matematik

lad f være funktionen bestemt ved f(x) = x - 4/x^2 +3

02. november 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Lad f være funktionen bestemt ved f(x)= x-\frac{4 }{x^2}+3

a) bestem en regneforskrift for den stamfunktion til f(x) hvis graf går gennem punktet (2,3)

Her skal jeg vel finde konstanten k eller hvordan gør jeg? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af mathon

Stamfunktionerne
er:
                       F(x)=\frac{1}{2}x^2+\frac{4}{x}+3x+k     

Bestem ligningen for den stamfunktion, der går gennem (2,3).


Svar #2
02. november 2016 af Mm98

er det fordi at du først differentiere den siden du får denne ligning? :)


Skriv et svar til: lad f være funktionen bestemt ved f(x) = x - 4/x^2 +3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.