Matematik

Hvad skal jeg gøre her?

02. november 2016 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde n, men hvordan skal jeg gøre det? Her er hvad jeg er nået til. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2016 af mathon

                   1{,}0046^{-n}=\frac{550.000}{4.992{,}42}\cdot 0{,}0046=0{,}506768

                   1{,}0046^{\, n}=0{,}506768^{-1}=1{,}97329

                   \log(1{,}0046)\cdot n=\log(1{,}97329)

                   n=\frac{\log(1{,}97329)}{\log(1{,}0046)}


Svar #2
02. november 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Det forstår jeg ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2016 af mette48 (Slettet)

del med 4992,42

gang med 0,0046


Svar #4
02. november 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Jeg er helt håbløs.. Undskyld.

Hvad skal jeg dele og gange med?


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. november 2016 af MatHFlærer

Kig i #1 eller kig på min metode med lidt flere mellemregninger. Det handler om at anvende de relevante regneregler. 


Skriv et svar til: Hvad skal jeg gøre her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.