Matematik

lineære sammenhæng

02. november 2016 af Issa92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælpe

Vedhæftet fil: 11.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2016 af JulieW99

Hvad er problemet?
- - -

Vh Julie


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2016 af MatHFlærer

Hvis du kan specficiere dit problem, så vil det hjælpe os andre. Er det opstilling af ligningerene eller? ;-)


Svar #3
02. november 2016 af Issa92 (Slettet)

hvordan jeg kan beregn 2 spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2016 af MatHFlærer

Løs ligningerne

f(x)=g(x). Dvs. f(x)=0.7x+50 og g(x)=0.6x+75 så er ligningen

0.7x+50=0.6x+75 løs den


Svar #5
03. november 2016 af Issa92 (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: lineære sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.