Matematik

Lad funktionen f være givet ved, at f(x) = 2x + 5. Angiv f(u), f(t) og f(1 + h).

03. november 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Lad funktionen f være givet ved, at f(x) = 2x + 5.

Angiv f(u), f(t) og f(1 + h).


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2016 af mathon

       f(u) = 2u + 5

       f(t) = 2t + 5

       f(1+h) = 2·(1+h) + 5 = 2 + 2h + 5 = 2h + 7


Skriv et svar til: Lad funktionen f være givet ved, at f(x) = 2x + 5. Angiv f(u), f(t) og f(1 + h).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.