Matematik

Hvordan finder man radius når man kun har arealet??

10. november 2016 af Frederikkebram (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej.....

Jeg har brug for hjælp!
Jeg har arealet af en cirkel som er 37, men jeg skal finde
ud af hvad radius er men det kan jeg seriøst ikke finde!
Håber der er en der gider at hjælpe?

Mvh Frederikke ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2016 af Toonwire

A(\circ) = r^2\pi

\\A(\circ) = r^2\pi~~~ \Rightarrow ~~~37 = r^2\pi\\\\ \Leftrightarrow ~~r^2 =\frac{37}{\pi} \Leftrightarrow ~~r =\pm \sqrt{\frac{37}{\pi} }


Skriv et svar til: Hvordan finder man radius når man kun har arealet??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.