Matematik

En funktion f er bestemt ved: f(x) = 𝑥 2 − √𝑥 Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))

17. november 2016 af mud199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp, kan bare ikke den her


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2016 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved: f(x) = 𝑥 2 − √𝑥 Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.