Matematik

Hvor mange procent skal vingerne være større?

20. november 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: 10. klasse

en der vil hjælpe med opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af Capion1

E(x) = 0,14x2
E(kx) = 0,14(kx)2 = k2E(k)
Da er k2 = 1,5  og k = √1,5 ≈ 1,2247 ≈ (1 + r) ≈ (1 + 0,2247)
Hvor meget er r så?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Eny = 1,50*Egammel  <=>

0,14 * xny2 = 1,50 * 0,14 * xgammel2  <=>

xny2/xgammel2 = 1,50  <=>

(xny/xgammel)2 = 1,50  <=>

xny/xgammel = √1,50  <=>

xny = 1,22*xgammel

De nye vinger skal altså være 22% længere.


Skriv et svar til: Hvor mange procent skal vingerne være større?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.