Matematik

integral regning

23. november 2016 af udby (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

er der nogen som kan hjælpe mig løse disse 3 integraler? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2016 af Therk

Ved linearitet af integralet er

\int (f(x)+g(x)) \, \mathrm dx = \int f(x)\, \mathrm dx + \int g(x)\, \mathrm dx

som du lærte i gymnasiet. Alle dine led er potensfunktioner, så benyt reglen herunder på alle leddene.

\int x^a\, \mathrm dx = \frac{x^{a+1}}{1+a} +k


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.