Matematik

statik og styrkelære opg. 38 Kræfter?

26. november 2016 af christianskov (Slettet) - Niveau: C-niveau

har vedhæftet et link med en opgave fra statik og styrke lære som jeg ikke rigtig kan løse.
resultatet er 2.57 MN og 182 grader ifølge fasitlisten. men det kan jeg ikke få til at passe ud fra de oplysninger der er. håber i kan hjælpe.

Vedhæftet fil: opgave 38.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2016 af mathon

hvoraf
               F_{res}=\left ( 1\;MN \right )+\left ( 1{,}25\;MN \right )\cdot \cos(75^\circ)-\left ( 1{,}5\;MN \right )\cdot \cos(60^\circ)          


Skriv et svar til: statik og styrkelære opg. 38 Kræfter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.