Matematik

Monotoniforhold af hyperbel

27. november 2016 af Ahmed112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg monotoni forholdne af en hyperbel: 1/x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af peter lind

Hvis f'(x) > 0 er funktionen voksende og hvis f'(x) < 0 er den aftagende. Du kan evt. lave en graf af funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2016 af mathon

             \left ( \frac{1}{x} \right ){}'=\frac{-1}{x^2}\; \; \; \; \; \; \; x\neq0


Skriv et svar til: Monotoniforhold af hyperbel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.