Matematik

Hvad er a og hvad er k? Integralregning

29. november 2016 af maikenmarie - Niveau: B-niveau

I reglerne for at integere, hedder det: 

a = a*x+k
x = 1/2*x^2+k
x+a = 1/2*x^2+a*x+k

osv osv. 

Men hvad er a og hvad er k? For de er vel begge tal, så hvordan kan man vide om det er det ene eller det andet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af mathon

                \int a\mathrm{d}x=a\cdot x+k        a og k er konstanter.

                \int ax\mathrm{d}x=\tfrac{1}{2}a x^2+k

                \int (x+a)\mathrm{d}x=\tfrac{1}{2} x^2+ax+k


Skriv et svar til: Hvad er a og hvad er k? Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.