Matematik

Indfør variable og bestem de kvadraters sider??

29. november 2016 af Mariatbb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

To kvadrater har et samlet areal på 100, og siderne i det ene kvadrat er 3/4 af siderne i det andet kvadrat

a) Indfør variable og bestem de kvadraters sider


Nogen der kan hjælpe mig med at komme igang?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af AskTheAfghan

Du har x2 + y2 = 100 og 4x = (3/4)4y eller 4y = (3/4)4x. Overvej hvorfor. Løs ligningssystemet for at finde siderne x og y.


Skriv et svar til: Indfør variable og bestem de kvadraters sider??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.