Matematik

integration

05. december 2016 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

∫2/x dx 

ved det giver 2*ln(x) men hvordan? har prøvet ved sub men det giver ingen mening.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2016 af Stats

\int \frac{2}{x}\ \mathrm dx = \int 2\cdot \frac{1}{x}\ \mathrm dx = 2\cdot\int \frac{1}{x}\ \mathrm dx=2\ln(x) + k

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2016 af FMK

2 er en konstant der er ganget på \frac{1}{x}  som bliver stående, tænk altid på hvordan tingene kan omskrives med algebra før du differentierer.


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.