Matematik

differentialligning

05. december 2016 af raketjohn24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problem med følgende opgave:

Oversæt differentialligningerne  f’(x) = f(x) +x2  og  f’(x) = f(x)(2 + 2x)
til variabelnotation, dvs. omskriv til differentialligninger, hvor f  ikke optræder. Lad f.eks. den uafhængige variabel hedder x og den afhængige variabel hedde y. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2016 af Stats

Tænker at der menes

y' = y + x2    og     y' = y(2 + 2x)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.