Matematik

Bestem uden hjælpemidler den afledede funktion for følgende funktioner:

07. december 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem uden hjælpemidler den afledede funktion for følgende funktioner:

f1(x) = x7

f2(x) = 2x9

f3(x) = x-3

f4(x) = 4x3-2x2

f5(x) = 2x4*ln(x)
                        


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af mathon

                 {f_1}{}'\left (x \right )=7x^{7-1}     


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2016 af mathon

                 {f_2}{}'\left (x \right )=2x^{9-1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2016 af mathon

                 {f_3}{}'\left (x \right )=-3x^{-3-1}


Skriv et svar til: Bestem uden hjælpemidler den afledede funktion for følgende funktioner:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.