Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Løs en differantialligning! Virkelig kæmpe hjælp!!!

12. december 2016 af Anonyminized (Slettet)

Løs opgaven: Bestem den løsning til differentialligningen ?? ′′ + 4?? = 0, som opfylder at ??(0) = 5 og ?? ′ (0) = 4.


Svar #1
12. december 2016 af Anonyminized (Slettet)

har oprettet en ny da der kommer spørgsmplstegn nogle steder


Skriv et svar til: Løs en differantialligning! Virkelig kæmpe hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.