Matematik

Matematik B eksamen December 2016 i dag - facit???

12. december 2016 af mikkellundd2200 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey alle sammen.

jeg var op til matematik b eksamen i dag, er lidt i tvivl om det er gået godt.

nogen der evt kan hjælpe lidt, eller som også har været oppe og har facit på opgaverne.

opg. 1)

En trekant ABC er givet A=60grader, C=90grader og b=4

a) bestem længden af trekantens hypotenuse

b beregn trekantens areal

opg. 2)

En funktion f er givet ved: f(x)=x^2 +x -2

a) Bestem koordinatsættet til skæringspunktet med y-aksen for funktionens graf.

b) Bestem koordinatsættene til funktionens nulpunkter

c) skitser grafen for f

Opg. 3)

Tre punkter er givet ved: A(-10;0) , B(0;5) og C(0;0)

a) Bestem en ligning for linjen l gennem A og B

En linje m går gennem C og står vinkelret på l.

b) Beregn koordinatsættet til skæringspunktet mellem linjerne l og m

Opg. 4)

En funktion g er givet ved: g(x)=1/x+2  (+2)<- (2 er uden for brøkken)

a) Bestem en forskrift for den omvendte funktion g^-1 

Opg 5)

Ved en undersøgelse er følgende data indsamlet:

Antal         1  2  3  4  5  6 

hyppighed 4  5  3  4  0  4

a) Bestem kvartilsættet for de observerede data.

b) Tegn bloksplottet for de observerede data.


Svar #1
12. december 2016 af mikkellundd2200 (Slettet)

Pleeasee er der ikke nogle der kan hjælpe, det må også godt være en eller 2 af opgaverne hvis de har lyst til at besvare dem.. det vil virkelig hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2016 af FMK

1.
a) 8
b)13.9

2.
a) (0,-2)
b) (1,0) V (-2,0)
c) -

3.
a)1/2x+5
b) (-2,4)

4.
a) 1/(1/x+2)+2
 


Skriv et svar til: Matematik B eksamen December 2016 i dag - facit???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.