Matematik

Hjælp til mundtligt - Trigonometri

13. december 2016 af EmilHNielsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået nogle spørgsmål der lyder: 

Du skal redegøre for definitionen af de trigonometriske funktioner sin(theta)? , cos(theta)? og tan(theta)? . 

Bevis cosinus- og/eller sinusrelationerne.


Redegør for areal beregning af en trekant. 

Er der nogle som kan skærer ud i pap, hvad jeg konkret skal ind på og evt sende nogle links, der kan hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2016 af mathon

Tag udgangspunkt i enhedscirklen.

Tegn denne:
                                             x^2+y^2=1
 og definer:

                                                 x=\cos(\theta )
                                                 y=\sin(\theta )

                                                 \frac{y}{x}=\tan(\theta )\; \; \; \; \; \; \; x\neq0  og dermed  \theta \neq \tfrac{\pi }{2}+p\cdot \pi \; \; \; \; \; \; p\in \mathbb{Z}


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2016 af PeterValberg

Se video nr. 6, 10, 13, 17, 20 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til mundtligt - Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.