Matematik

Isolering af B

15. december 2016 af MikkelKris (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen

Jeg kan simpelthent ikke få isoleret b i denne sætning: -0.6766 = 0.812*2+b

Jeg ved at det skal give -2.3006, det er bare mere hvordan man kommer frem til det.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2016 af mathon

         -0{,}6766=0{,}812\cdot 2+b

         b=-0{,}6766-\left (0{,}812\cdot 2\right )


Skriv et svar til: Isolering af B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.