Matematik

SRP HJÆLP!!!

16. december 2016 af BummelummeABC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle,

Er der nogle, som kan forklarer mig, hvordan man går fra: 

ln[A]=ln[A]0+ln(e-k*t)

til 

ln[A]=-k*t+ln[A]0


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2016 af PeterValberg

fordi:

\ln(e^{-kt})=-kt\cdot\ln(e)=-kt\cdot 1=-kt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. december 2016 af BummelummeABC (Slettet)

Tusind taak for det hurtige svar Peter! :)


Svar #3
16. december 2016 af BummelummeABC (Slettet)

Har du evt. et link til, hvor regnereglen kan findes på nettet? 


Svar #4
16. december 2016 af BummelummeABC (Slettet)

Er det denne regneregel, der er blevet anvendt? ln(ax)=x*ln(a)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2016 af PeterValberg

#4 Ja, samt ln(e) = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: SRP HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.