Matematik

SRP SKAL AFLEVERES I MORGEN

20. december 2016 af varafio (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan forklarer jeg udtrykket:  \sum_{i=1}^{29}=29


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2016 af Therk

Mener du

\sum_{i = 1}^{29} 1 = 29

? Fordi summen af 29 1-taller er 29. Næste gang venligst undlad at skrive hele overskriften i store bogstaver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2016 af AskTheAfghan

Eller benyt 1 = i0 for i ≠ 0, hvis du ikke vil forklare det i ord.


Skriv et svar til: SRP SKAL AFLEVERES I MORGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.