Matematik

tangten for f(x)

22. december 2016 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til følgende opgave. Jeg har tangten til 16 x, men når jeg indsætter det i grafsystem kan jeg se at den ikke tangerer. 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. december 2016 af mathon

Beregn f{\, }'\left ( 0 \right )   og   f\left ( 0 \right )  og indsæt
i tangentligningen:
                                         y=f{\, }'(0)\cdot (x-0)+f(0)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. december 2016 af KaspermedK

f'(x)=5e^x og gør som mathon skrev. 


Svar #4
22. december 2016 af snilo (Slettet)

Har taget fejl af formlen. Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: tangten for f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.